CTRL Ultrahangos termékcsalád

InCTRL Jelentésgenerálás & Analízis

InCTRL egy adat menedzsment, trend figyelő és analizáló rendszer, amely a SoundCTRL szoftverrel és az UL101 ultrahangos mérőműszerrel együtt egy komplett állapotfüggő karbantartási vizsgáló csomagot alkot.

A CTRL segítségével integrálható az InCTRL, a SoundCTRL és az UL101 a fejlettebb karbantartási gyakorlat, a költség takarékosság és a gépek megbízhatósága érdekében.

Az InCTRL web-alapú alkalmazás egyedülálló, költséghatékony megoldás az ultrahangos roncsolásmentes (non-destructive) vizsgálatokhoz, amit éves, vagy havi bérlettel lehet használni.

 

CTRL UL101 Ultrahang detektor

A CTRL UL101 egy kézi roncsolásmentes inspekciós rendszer, amely ultrahang technológiát használ az állapotfüggő karbantartáshoz, a hibakereséshez, a biztonság érdekében és a minőségellenőrzéshez.

Az UL101 vevő, a rendszer fő komponense, érzékeli és konvertálja az ultrahangot könnyen felismerhető hangokká az emberi hallás tartományába, és egy fülhallgató csatlakoztatható hozzá, valamint egy analóg kijelző mutatja a jel nagyságát. Az UL101 biztosítja a legjobb jelet és érzékenységet, amely ma a piacon elérhető (legalább 3-szor érzékenyebb, mint a legközelebbi versenytárs a NASA vizsgálatai szerint).

Többféle UL101 detektor csomag kapható a különféle alkalmazásokhoz és árkategóriákhoz.

 

SoundCTRL 2.0

Valósidejű ultrahang adat rögzítése & analízise

SoundCTRL egy audió-vízuális visszacsatolást tesz lehetővé a mechanikai komponensek hibakeresése és állapot-meghatározása érdekében. Megbízható empirikus adatokkal segíti a karbantartói döntést .

Az UL101 műszerrel mért ultrahang adatokat rögzítjük, majd vezeték nélkül áttöltjük az asztali számítógépre, vagy az InCTRL rendszerbe a trend megjelenítése, jelentés generálás és analízis céljából. A teszteredmények azonnal elérhetők a hibafeltárás és diagnosztika céljából, amikor a karbantartásnak szüksége van rá.

A Menedzsment értesítése azonnal megtörténhet az InCTRL-ből, amint az adatok feltöltésre kerültek és meghaladják a küszöbértékeket. Az adatok azonnali elérése segít a gyors és információ-alapú döntéshozatalban.

 

PowerBeam 300

A PowerBeam 300 az ultrahang technológiát egy új szintre emeli. Ez az UL101 műszer kiegészítője, melynek segítségével biztonságos távolságból végezhető el a mérés. A parabóla kialakítás megnöveli a képességét az UL101-nek, lehetővé téve az ultrahang detektálását akár 300 láb (közel 100 m) távolságból.

Kombilálva a fejlett CTRL UL101 képességeit a megnövelt távolsággal és érzékelési képességgel, a PowerBeam 300 egy megnövelt ultrahang érzékelést biztosít. Egy pisztoly szerű foglalat és egy lézercélzó a PowerBeam-et könnyen kezelhetővé és használhatóvá teszi.