Ipari Karbantartói Képzési Program

INDULÓ karbantartói tanfolyamaink

 

Néhány vélemény a tanfolyamról

„A tanfolyamot a jól átgondolt és kidolgozott tematika jellemezte, valamint az előadások mély szakmai tartalma párosulva az előadók színes egyéniségével és széleskörű szakmai látásmódjával tette a tanfolyamot rendkívüli módon hasznossá számunkra.
A csodálatos környezet a jó programok és a finomabbnál finomabb ételek és italok megkoronázva a házigazdák vendégszeretetével nyújtott maximális kikapcsolódást az előadások között illetve után. ”
Feil Imre
MVM-OVIT Zrt.
„Cégünktől ketten érkeztünk Mernyére a Delta3N KFT oktatóközpontjára, ahol az alapfokú rezgésdiagnosztikai tanfolyamon vettünk részt. Nekünk fontos volt, hogy az alapoktól, lépésről-lépésre ismerkedjünk meg a szakma rejtelmeivel, hisz kezdő diagnoszták vagyunk.
A tréning 3 fő részből állt:
  • Az elméleti ismeretek elsajátítása,
  • Ezek alkalmazása a gyakorlatban (mérések géphiba szimulátorokon)
  • Gyakorlati feladatok (mérések) elemzése, értékelése, megoldási javaslatok készítése

Fontos szempont volt, hogy a feladatokat különböző vállalatoktól érkezett szakemberekkel vitattuk meg, sokat tanulva a tapasztaltabb kollégáktól, fejlesztve a problémamegoldó és döntéshozó képességeinket. Ősszegezve úgy gondoljuk, megtettük az első lépést ahhoz, hogy jól képzett diagnosztikai szakemberek lehessünk, amihez nagyban hozzájárult az oktatóink magas szintű felkészültsége.
Mindazonáltal minőségi szálláshelyen, családias környezetben, remek szabadidős programokkal kiegészítve telt el a tanfolyam 4 napja, amit ezúton is köszönünk.

Berber József
Műszaki Diagnosztikai csoportvezető
Zoltek Zrt.

A tanfolyamok helyszíne: Vadászház Vendégház Mernye

 
Cégünk ipari gépek karbantartása területén dolgozik, és gépvizsgálati technológiák, állapotfelügyelő rendszerek szállításával, építésével, üzemeltetésével és karbantartásával támogatjuk a karbantartási- és javítási tevékenységet. Rezgésdiagnosztikai- és gépvédelmi rendszerekhez magas minőségű hardver elemeket, eszközöket szállítunk. Gépek hibafeltárását, diagnosztikai vizsgálatait végzzük szolgáltatási szerződések, vagy egyedi megrendelések keretében.
Ezt a tevékenységet jól egészíti ki az az oktatási tevékenység, amit karbantartási szakterületen valósítunk meg. Tanfolyamaink célja a karbantarási tevékenység eredményességének növelése az iparban műszaki területen dolgozó vezetők és szakemberek képzésével. Az oktatás alapja és egy átfogó oktatási tematika, amely több modulból épül fel.
A Karbantartói Képzés helyszíne a Mernyei Vadászház Vendégház, amely Kapsvár és a Balaton között fekvő nagy történelmi múlttal rendelkező Mernye községben  található a meseszép somogyi dombság nagyvadas vidékének közepén a volt Piarista Jószágkormányzói Kastély tőszomszédságában (http://www.vadaszhaz-vendeghaz-mernye.hu)