Try - Próbáld ki!

A rezgéselemzési kurzus befejeztével készen áll-e a valós gépek vizsgálatára? Ahelyett, hogy ezt a munkahelyén próbálja ki, ahol a tévedések költségvonzata igen nagy is lehet, próbálja ki a [PRO Pak] esettanulmányait. Valós gépek valós adatait biztosítjuk valós hibákkal. 25 gép többéves időjelét, spektrumait tekintheti át. Megnézheti a rezgésalak és trend változását, megfigyelheti, hogy néz ki a rezgés a hiba bekövetkezte előtt. További 25 gép „élő adatainak” 30 másodperces rekordjai a gépek különböző mérőpontjairól/mérésirányairól  feldolgozhatók a mi szoftverünkkel, vagy áttölthetők az Ön analizátorába egy olcsó kábelen a számítógép hangszóró kimenete és az analizátor BNC inputja között.
 

Vannak 30 másodperces időadataink egy hiba szimulátorról is. Az adatokat elemezheti az általunk biztosított szoftverrel, vagy áttöltheti a saját analizátorába. Néhány kattintással átválthat azokra az adatokra, amikor a szimulátorba a rossz csapágy volt szerelve, vagy egy súly hozzáadásával kiegyensúlyozatlanná vált a forgórész, meglazították a leszorító csavarokat stb.
 
 

A PRO-Pak tartalmazza a jel modult – interaktív módon lehet jeleket kreálni különböző frekvenciákkal, amplitúdókkal és fázisokkal. Megvizsgálhatja a modulációt, a lebegést és más jelenségeket. Kísérleteket végezhet az ablak függvényekkel, az átlagolással és a felbontással.
 
 

Végül a PRO-Pak tartalmazza a „géphibák” modult. Ez valóban izgalmas! Ön gép ikonokból felépíthet a munkaterületen ez komplex gépet, maghatározhatja azok paramétereit (forgási sebesség, lapátok száma, stb.) és megnézheti a szimulált rezgési adatokat, valamint a gerjesztési frekvenciákat. Azon túl, hogy mindez nagyon informatív, a program segítségével ellenőrizheti, hogy a beállított ALARM szintjei, az analizátor beállításai, a gerjesztési frekvenciái jól vannak-e meghatározva az adatbázisban.
 

Azon túl, hogy mindez nagyon informatív, a program segítségével ellenőrizheti, hogy a beállított ALARM szintjei, az analizátor beállításai, a gerjesztési frekvenciái jól vannak-e meghatározva az adatbázisában.