Mobius Institute – Tengelybeállítás

Az iLearnAlignment egy lépésről – lépésre felépített tréninget kínál az Ön munkahelyének, vagy otthonának kényelmével. Az iLearnAlignment ad egy gyors ismertetőt a tengelybeállításról, és egy sokkal részletesebb ismertetést az indikátorórával történő tengelybeállításról, a lézeres tengelybeállításról, a puhaláb korrekcióról, stb. A 3D animációk alapján megbizonyosodhat arról, hogy jól megértette e a koncepciókat, és jól megjegyezte e a procedúrákat.

Az iLearnAlignment installálható PC-re, vagyis nincs szükség Internet kapcsolatra, de elérhető a Mobius Institute weboldalán is. Nagy szervezetek jogosultságot (licence) vásárolhatnak a Mobius LMS portálján vagy installálható az iLearnAlignment a cég saját oktatási rendszerében (Learning Management System) is.

Licence: az iLearnAlignment használatára személyre szóló licence vonatkozik. Minden személy 6 hónapig érheti el az oktatást.

 

Ajánlatkérés

Tartalmazza a CD-t,
USB biztonsági kulcsot,
Single Domain Licence Manager-t,
Team="N" - egy USB biztonsági kulcs "N"
szimultán felhasználónak
egy szervezeten belül.

iLearn Alignment - Single user

iLearn Alignment - Team 5

iLearn Alingment - Team 10

iLearn Alingment - Team 20

 

Online licence

iLearn Alingment  (Introduction) 6 hó.

iLearn Alingment  (Master) 6 hó.

 

iLearnAlignment: Precíziós tengelybeállítás tanulása számítógépen, saját sebességgel

 

Az iLearnAlignment egy interaktív számítógépes oktatási kurzus a forgógépek tengelybeállításáról. A program lépésről lépésre vezeti Önt a tengelybeállítás mögött lévő elvek megértéséhez, és megtanítja, hogy kell a tengelyt beállítani indikátor órák és lézeres tengelybeállító rendszerek segítségével. A Mobius Institute tréningje, 3D-s filmjei és kiváló szimulátor programjai nagyon hatékony oktató rendszerré teszik az iLearnAlignment-et. A tengelybeállítást nem könnyű mesterfokon elsajátítani. Meg vagyunk győződve arról, hogy meg kell tanulni a tengelybeállítás indikátorórás módszerét ahhoz, hogy valaki sikeressé váljon a lézeres tengelybeállítás terén, de Önnek kell dönteni. Az iLearnAlignment [Intro] termék egy bevezetést ad a tengelybeállítás ismeretanyagába (lásd lejjebb). Ezt azoknak javasoljuk, akik nem fognak tengely beállítást végezni, de érteni akarják a lényegét.

iLearnAlignment [Master] a részleteket tárgyalja, mint

  • a tengelybeállítás matematikai alapjai,
  • a tengelybeállítás előkészítése,
  • a puhaláb ellenőrzése és korrekciója,
  • az indikátoróra működése,
  • a „Reverse – dial” és „rim – face” módszerek,
  • a lézeres tengelybeállítás működése,
  • a gép mozgatása,
  • a dinamikus elmozdulás (hőtágulás),
  • a gépalap beállítása.

 

A képzési anyagunk tartalmazza az összes lényeges eljárást hozzáadva értékes tippeket és trükköket, de a legnagyobb előnye az, hogy segíti az embereknek a tengelybeállítás megértését.

Sok 3D-s animáció

Annak érdekében, hogy elmagyarázzunk sok műszaki koncepciót és eljárást, több mint 50 darab 3D-s filmet/animációt készítettünk, melyek még a leg összetettebb dolgot is megvilágítja.

A lézeres tengelybeállítás és az indikátorórás beállítás

Az oktatórendszer tárgyalja a lézeres tengely beállító  rendszereket: hogy működnek, milyen tulajdonságokkal rendelkeznek, és hogyan használják őket. Mi lefedjük az összes módszert, amit a nagyobb lézer beállító rendszereket gyártó cégek használnak.

iLearnAlignment [Intro]

Ha Önnek egy bevezetésre van szüksége a tengelybeállítás módszereibe, hogy megértse az előnyeit és a procedúrákat, akkor amire szüksége van, az az iLearnAlignment [Intro].

iLearnAlignment [Master]

Ha Ön tengelybeállítást fog végezni, akkor szüksége van az iLearnAlignment [Master] kurzus elvégzésére. Ennek alapja az [Intro] bevezető kurzus, amit fentebb ismertettünk.