Cégünkről

Cégünk állapotfüggő karbantartást segítő technológiákkal foglalkozik. Hivatalos képviselője, illetve viszonteladója az Azima DLI LLC, a Connection Technology Center Inc., a CTRL Systems Inc. nevű amerikai, és a Mobius Institute ausztrál cégeknek.

Az Azima DLI LLC. képviselőjeként forgógépek, ipari berendezések és épületek rezgésének mérésével, és állapot-diagnosztikájával foglalkozunk. Vállaljuk komplett off-line és on-line tudás-alapú rezgésdiagnosztikai rendszer tervezését, szerelését, tesztelését, üzembe helyezését. Ugyancsak vállaljuk rezgésdiagnosztikai szakértői rendszerek adat-, és tudásbázisának felépítését, karbantartását, rezgésmérések megszervezését és rendszeres végzését, az eredmények kiértékelését, elemzések és jelentések készítését.
Cégünk nagy és korszerű rezgésmérési kapacitással, szabály- és tudásbázisú szakértői kiértékelő rendszerrel rendelkezik. Nagy tapasztalatokat szereztünk turbinák, generátorok, szivattyúk, ventillátorok, kompresszorok és más forgógépek diagnosztikai vizsgálata és állapotfelügyelete terén. Mérnökeink nagy gyakorlattal rendelkeznek az állapotfüggő karbantartást segítő rezgésdiagnosztikai szakértő rendszerek tudás- és adatbázisainak felépítésében, azok rendszeres finomhangolásában. Szakembereink ipari környezetben végzett kiváló és megbízható mérésekkel segítik a karbantartás tervezéshez szükséges információk előállítását.
A CTC Connection Technology Center Inc.képviselőjeként minden ismert rezgésdiagnosztikai műszert szállító cég (DLI, SKF, CSI, IRD, DI, stb.) eszközeivel kompatibilis érzékelőket, mágneseket, kábeleket, fogadó dobozokat és kiegészítő egységeket szállítunk off-line és on-line rendszerekhez, műszerekhez. Áraink reálisak, a minőség pedig  magas, ami lehetővé teszi az egyedülálló, élethossz garanciát (Lifetime Warranty).
A CTRL Systems Inc. képviselőjeként nagyérzékenységű, sokfajta géphiba diagnosztizálására alkalmas ultrahangos műszert szállítunk. Vállaljuk ultrahang vizsgáló műszerek használatával ipari berendezések hibáinak feltárását, azonosítását. A CTRL műszereinek kiválóságát jelzi, hogy a NASA ezeket a műszereket használja a Nemzetközi Űrállomás és az űrrepülőgépek vizsgálatára.

A Mobius Institute viszonteladójaként az angol nyelvű interaktív oktató CD-k  leghatásosabb verzióit kínáljuk reális áron a rezgésdiagnosztikai ismereteket, a helyszíni forgógép kiegyensúlyozást és az egytengelyűség állítást elsajátítani vágyók részére.

Cégünknél évente tartunk auditot, melynek során legutóbb a következő tanúsítványokat szereztük meg: